woensdag 8 oktober 2014

Just Because & Weekly Deals

Hoi allemaal, vandaag een soort Clean and Simple kaartje van mij, op de een of andere manier voeg ik altijd net iets te veel toe ;o).
 
 
 
Ik maakte bij een van de figuurtjes per ongeluk een veeg in de inkt, en dat vond ik niet eens zo slecht staan dus heb ik het maar bij allemaal gedaan. Het Whisper White cardstock heb ik door de Fashionable Hearts Embosslits gehaald en toen met de bijpassende inktkleuren gekleurd, omdat ik gewoon nog niet alle kleuren cardstock heb en het zo ook kan :D. De vlekken zijn natuurlijk gestempeld met de Gorgeous Grunge stempelset (had ik al gezegd hoe veelzijdig die is? ;o)), de inkepingen zijn gemaakt met de Envelope Punch Board, ook een heel handige toevoeging aan mijn arsenaal, jullie gaan daar zeker veel leuke doosjes mee zien! De Candy Dots en een leuke tekst uit de A Dozen Thoughts stempelset maken het geheel af. De kleuren die ik gebruikt heb zijn Cherry Cobbler, Baked Brown Sugar en Crushed Curry (hoe leuk zijn die namen!).
 
En dan hebben we natuurlijk nog de Weekly Deals, ook deze week weer niet te versmaden! Op deze manier kan ik wel dagelijks een bestelling gaan doen ;o)
 

 
Ik wens jullie nog een hele fijne woensdag, leuk dat je langs kwam en tot gauw!

1 reacties: