Demo wordenAltijd al geld willen verdienen met je hobby? Dan is Stampin' Up! demonstratrice worden iets voor jou! Als Stampin' Up! demonstratrice krijg je 20% korting op alle Stampin' Up! producten, weet je altijd als eerste welke nieuwe producten er zijn, en kun je er als eerste mee aan de slag, krijg je een starter kit t.w.v. €175,00 voor maar €129,00 en, last but not least, deel je je eigen uren in!

Er zijn verschillende types demonstratrices, van mensen die alleen voor zichzelf bestellen met 20% korting tot mensen die er een carrière van willen maken en alles er tussenin. Welk type demonstratrice jij wilt zijn bepaal je helemaal zelf. Je kunt er leuk mee verdienen, maar dat is niet het enige. Je ontmoet ook nieuwe mensen, doet inspiratie op door workshops en party's te geven en je bent lekker bezig met iets waar je van houdt: een droombaan toch?

Voorbeeld Starter Kit

De enige regel is dat je ieder kwartaal een omzet moet halen van minimaal €300,00. Hier is wel een uitzondering op, als je net begint heb je tot maximaal zes maanden waarin je je eerste kwartaalomzet verdiend moet hebben (altijd een deel van EN een heel kwartaal). Bijvoorbeeld: als je tussen 1 juli en 30 september instapt, heb je tot eind december de tijd om je kwartaalomzet te draaien. Stap je in tussen 1 september en 31 december dan heb je tijd tot eind maart 2015. Mocht je het niet halen krijg je nog een extra maand, en als het dan niet gelukt is stap je gewoon weer uit. Je mag de spulletjes uit je starter kit dan gewoon houden hoor!

Wil je meer informatie over demonstratrice worden of heb je vragen? Mail me gerust: erica_everaers@hotmail.com!