woensdag 1 oktober 2014

Kaartje, Weekly Deals en meer...

Hoi, wat leuk dat je langskomt! Ik ben sinds kort Stampin' Up! demonstratrice en wil hier met jullie mijn maaksels delen, ook kun je hier terecht om een party of workshop te boeken, een bestelling te plaatsen en natuurlijk met al je vragen over de geweldige Stampin' Up! producten!


Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met het nieuwe kerst/winterpapier All is Calm, maar je kunt dit papier ook heel goed voor "gewone" kaartjes gebruiken. Ik heb mijn favoriete stempelset gebruikt, Gorgeous Grunge, deze set is zo veelzijdig, ik pak 'm keer op keer (mijn andere stempels voelen zich een beetje verwaarloosd zelfs ;o)) en de Note Tag pons, Fashionable Hearts Embosslits (stansen en embossen tegelijk, gemak dient de mens!), wat Candy Dots en Linen Thread om het af te maken. Ik zal proberen nog een lijstje met links toe te voegen, ben daar niet meer zo in thuis ;o)

 *****************************


Het is vandaag weer woensdag, wat inhoudt dat het tijd is voor de Weekly Deals! Ook deze week zijn ze weer om van te smullen, kijk maar:

 

************************

De actie is online op de demosite!

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Stampin' Up! ter ere van World Card Making Day op 4 oktober van 1 t/m 6 oktober de Stamp, Stock & Save dagen, waarin leuke kortingen van toepassing zijn op geselecteerde producten! Cardstock, inkt en enveloppen met 15% korting en stempelsets met 20% korting! Klik --> hier <-- om te zien op welke cardstock- en inktkleuren en stempelsets deze kortingen van toepassing zijn.

Wil je een bestelling plaatsen? Mail me dan op erica_everaers@hotmail.com.
Dat was het even van mij, ik wens jullie nog een hele fijne dag en graag tot ziens!

1 reacties:

  1. mooie kaart, Erica! ik heb je kaartjes heel erg gemist!!!! veel succes en plezier als SU demonstratrice!

    BeantwoordenVerwijderen